• Op haar -lezenswaardige- blog Het Verleiden beschrijft Frances haar positieve ervaring als zij op zaterdagmiddag bij de Bierwinkel in Leiden een kruik Leithon heeft gekocht en na het proeven helemaal enthousiast wordt.

    "Dan plop ik de beugelsluiting open. Ik ruik zoet, zelfs karamel wanneer ik de mooie roodbruine, haast aardse kleur van het bier in het glas laat lopen. Klopt als een bus met de ingrediënten die op het etiket staan: karamel, vanille en jeneverbes. Erwten? Ja, het staat er toch echt. Erwten zijn ook gebruikt in dit recept. Ik proef ze (godzijdank) niet. De walnoten wel. Die creëren die volle, rijke smaak. De hop geeft het bier een klein bittertje mee aan het eind. Ik heb niets anders dan lovende woorden voor dit bier dat qua smaak en kleur mooi in balans is." 

    Frances besluit haar post dan ook met:

    "Absoluut de moeite waard om dus eens te proeven! Het bier is verkrijgbaar in een Limited Edition. En met limited bedoelen ze dan ook echt limited: het bier blijft beperkt tot de batch die nu in de winkels ligt.
    Wil je dit biertje ook proeven? Ga dan hop hop hop naar de Bierwinkel Leiden, of bestel online via hun shop. Alvast veel bierplezier!"

    (Foto met toestemming overgenomen van blog Het Verleiden.)