• Voor bierminnende wielrenners en alle andere liefhebbers van bier met veel smaak maar geen hoog alcoholpercentage heeft Vals Nat dit voorjaar een geweldige verrassing. Maar liefst drie biertjes van 3,5% gaan de smaakpapillen verwennen, een IPA, een Weißen en een Pale Ale. Nog even geduld, maar wat in het vat zit….

 •  

  Limited Edition
  Op zoek naar een bijzonder cadeau en/of smaakervaring? Leithon 834 is een speciaal bier, met speciale ingrediënten. Met het drinken van Leithon 834, een bier tot stand gekomen door een brouwexperiment op basis van vroeg-middeleeuwse archeologische vondsten, proef je historie. 

  Het bier heeft een zeer rijke en complexe smaak met tonen van chocola, karamel, vanille en gin. Het alcoholpercentage van dit unieke bier is 8,34%.

  Leithon 834 is verkrijgbaar als Limited Edition en vanwege de luxe uitvoering in een bruine stenen kruik met beugelsluiting ook bijzonder geschikt als geschenk.

  Open Nederlandse Kampioenschappen amateurbierbrouwen
  Voordat Vals Nat Bier had besloten de stap te zetten naar commercieel brouwen had onze brouwheer voor het eerst meegedaan aan de Open Nederlandse Kampioenschappen Hobby Bierbrouwen. Een uitgelezen kans om zijn bier (en alle andere 549 ingezonden bieren) zorgvuldig te laten beoordelen door een professionele jury.  

  Het bier viel nét buiten de eerste drie prijzen maar het juryrapport was duidelijk en de mooie beoordelingsresultaten ervan in zijn klasse leidde zelfs tot de reserve-nominatie voor de Europese Competitie Hobby Bierbrouwen in Rome.